Special Olympics és l’escollida per Andbus al primer Fòrum Solidari organitzat per la companyia

Fòrum Andbus Solidari

La resta d’entitats solidàries han presentat diferents projectes a una desena d’empreses del país amb l’objectiu d’establir col·laboracions que permetin materialitzar les iniciatives

La primera edició del Fòrum Andbus Solidari s’ha celebrat el 27 de setembre al Hive Five Coworking d’Andorra, amb l’objectiu de facilitar la cooperació entre el teixit empresarial i les entitats benèfiques del Principat. També s’ha dut a terme el donatiu d’Andbus a AUTEA per col·laborar amb el projecte PADE, un programa que ofereix suport a les famílies amb fills amb un diagnòstic TEA, i s’ha anunciat una nova col·laboració entre l’empresa d’autobusos i Special Olympics.

Les ministres d’Afers Socials i Funció Pública, Trini Marin; i la de Presidència, Economia, Treball i Habitatge, Conxita Marsol han inaugurat i clos la trobada, respectivament. “Esdeveniments com aquest fòrum permeten crear sinergies i lligams que fan una Andorra més justa i solidària”, ha destacat Marin. Per la seva part, Marsol ha declarat que l’economia del país està millorant a poc a poc i que les iniciatives que promouen els acords entre entitats i empreses són una manera més de tirar endavant de manera conjunta.

L’acte, que  ha comptat amb la presència d’una cinquantena de persones, aproximadament, ha permès que un total de set ONG del país (Aigua de Coco, AUTEA, Fundació IBO, Mans Unides, Unicef, Special Olympics i Projecte Vida) presentin el seu projecte a algunes de les empreses més rellevants d’Andorra, com ara Andbank, Grup Heracles, Becier, Hotansa o SETAP365, entre altres. Així doncs, l’objectiu principal és conscienciar respecte a la importància de desenvolupar programes de responsabilitat social corporativa que permetin ajudar al conjunt de la ciutadania Andorrana.

L’esdeveniment també ha reservat un espai perquè Sergi Figueres, president de Wolrdcoo, faci una xerrada relacionada amb l’experiència de l’arrodoniment solidari i la importància que té dins del món empresarial dur a terme accions que puguin beneficiar el conjunt de la societat.

Tots els projectes presentats estan disponibles en línia perquè qualsevol persona, entitat o empresa interessada ho pugui consultar.