Andbus, transport oficial del BC Morabanc Andorra

Andbus, transporte oficial del BC MoraBanc Andorra

Ambdós parts firmen un acord per col·laborar durant els pròxims sis anys.

El Bàsquet Club Morabanc Andorra ha arribat a un acord amb Andbus perquè esdevingui el transport oficial de l’entitat esportiva. D’aquesta manera, la companyia de transports s’encarregarà de dur a terme els desplaçaments tant del primer equip com de la base.

L’acord permetrà al BC Morabanc Andorra disposar d’un Scania Irizar i8 totalment nou, amb una configuració de luxe i unes prestacions de darrera generació, sent un dels millors autobusos que hi ha actualment al mercat. A més a més, tots els seus desplaçaments seran neutres en carboni. Un autobús que aviat veure’m per les carreteres del país amb una imatge corporativa a l’alçada del transport.

Aixàs: Andbus és una empresa referent en el sector i aquest acord ens ajuda a mirar els nous reptes amb optimisme.

El CEO d’Andbus, Dani Vinseiro ha declarat que “volem agrair que el Morabanc Andorra hagi confiat en nosaltres per esdevenir el transport oficial del club. Teníem moltes ganes d’anunciar l’acord perquè és un orgull formar part dels seus col·laboradors. Aportarem la nostra experiència al sector i professionalitat perquè viatgin sempre amb totes les garanties de qualitat, seguretat i la màxima comoditat.

Pel que fa al MoraBanc Andorra, el seu President, Gorka Aixàs, ha assegurat que “amb aquest acord garantim la nostra comoditat en els viatges, un fet importantíssim quan el bus es converteix en una eina vital per als desplaçaments. Tant per al primer equip com per a la base del club. Andbus és una empresa referent en el sector i aquest acord ens ajuda a mirar els nous reptes amb optimisme.