L’FC Andorra disposarà del millor autobús de tota la 1A RFEF

Presentació de l'autocar del FC Andorra

El FC Andorra estrenarà autocar aquesta nova temporada. De la ma de l’acord amb Andbuspartner oficial de l’entitat tricolor des de la temporada passada, la primera plantilla disposarà d’un bus d’última generació per als desplaçaments de tota la temporada.

El bus, vinilat amb els colors i els lemes de l’equip per a l’ocasió, compta amb les darreres novetats del mercat tant a nivell de mecànica, seguretat, disseny i comoditats. Es tracta d’un autocar Scania Irizar i8 amb 43 places, seients d’alt confort, ampli espai interior, zona de cuina amb microones i cafetera i elements de treball i esbarjo per fer els viatges de l’equip de la manera més còmoda possible.

Autocar del FC Andorra

Jaume Nogués, director general del FC Andorra, ha declarat que “l’autobús és espectacular. A causa dels llargs desplaçaments que haurem d’afrontar, el vehicle amb el qual viatjarà l’equip és un element molt important i, amb aquest autocar, Andbus ens assegura cobrir totes les nostres necessitats en els desplaçaments”.

Dani Vinseiro, CEO d’Andbus, ha destacat que “és un orgull per a nosaltres poder transportar a el FC Andorra i poder fer-ho amb un vehicle d’aquestes característiques. Presentar aquest autobús avui ens fa molt feliços i estem segurs que complirà amb totes les necessitats del club”.