Nou projectes preseleccionats per al Fòrum Andbus Solidari

Andbus Solidari

L’esdeveniment, que comptarà amb la presència d’algunes de les empreses més rellevants del país, es durà a terme a finals de setembre

El passat 30 de juny va acabar el termini de presentació de projectes per part d’entitats sense ànim de lucre per aquesta primera edició del Fòrum Andbus Solidari organitzat per Andbus, amb la col·laboració d’Univers BOMOSA i Andtropia, i que tindrà lloc durant la segona quinzena de setembre.

Es van rebre 12 projectes de 10 entitats diferents dels quals 9 han estat preseleccionats i podran ser presentats durant el Fòrum i ser escollits per part de les empreses assistents i tirar endavant una futura col·laboració. L’esdeveniment té com a principals objectius donar a conèixer els projectes que les ONG andorranes duen a terme, convidar i implicar a altres empreses a fer accions solidàries, promoure les col·laboracions entre sector privat i el tercer sector i escollir el nou projecte que formarà part d’Andbus Solidari.

Durant la jornada, que comptarà amb alguna ponència que es comunicarà aviat, es coneixerà l’ONG que es beneficiarà de la donació d’Andbus Solidari.

Els 9 projectes preseleccionats han estat presentats per les següents ONG: Aigua de Coco, l’Associació Andorrana per a la Malaltia d’Alzheimer (AAMA), AUTEA, Cooperand amb Llatinoamèrica, Fundació IBO-Àfrica, Mans Unides Andorra, Projecte Vida, Special Olympics Andorra i UNICEF Andorra. Totes elles disposaran de 5 minuts per a presentar el seu projecte a les empreses participants i, per a preparar-ho, comptaran amb la mentoria oferta a través de diferents programes de voluntariat corporatiu.

Durant la jornada, que comptarà amb alguna ponència que es comunicarà aviat, es coneixerà l’ONG que es beneficiarà de la donació d’Andbus Solidari i s’animarà que altres empreses col·laborin amb la resta de projectes presentats perquè vol ser un espai de networking entre empreses i ONG.

Aquelles empreses que hi vulguin assistir poden mostrar el seu interès en el següent enllaç i fer la preinscripció per aquest Fòrum Andbus Solidari.