Ja ens aturem a la Diagonal

Ampliem les nostres freqüències, a partir de l’1 d’octubre. A més, els vehicles de la línia del Principat efectuaran aturada a l’avinguda Diagonal de Barcelona, amb una clara aposta pel trasllat de viatgers fins a la ciutat de Barcelona.

A partir de l’1 d’octubre, els trajectes des de qualsevol punt d’Andorra (servei exclusiu d’ANDBUS) fins l’Aeroport de Barcelona començarà a les 4 del matí. Tindran freqüències cada dues hores fins a les 18:00 que serà el darrer vehicle de la línia que sortirà del Principat cap a l’Aeroport. L’aturada a l’Avinguda de la Diagonal s’efectuarà abans de dirigir-se cap a l’Aeroport. La durada del trajecte estarà condicionada a la densitat del tràfic, però es calcula un temps aproximat de tres hores.

D’aquesta manera el trajecte serà:
Andorra. Estació Nacional d’autobusos.
Avinguda Diagonal de Barcelona.
T2 – Aeroport de Barcelona.
T1 – Aeroport de Barcelona.

El trajecte invers des de l’Aeroport de Barcelona tindrà el darrer trajecte amb pas a les 23:15 per l’avinguda Diagonal fins a la seva arribada a Andorra.

El trajecte de tornada serà:
T1 – Aeroport de Barcelona.
T2 – Aeroport de Barcelona.
Avinguda Diagonal de Barcelona.
Andorra. Estació Nacional d’autobusos.

El preu del bitllet oscil·larà a partir de 15 euros el trajecte, un preu que té com a objectiu el foment de l’ús del transport públic. Els bitllets i abonaments estan ja es poden adquirir en el web www.andbus.net o mitjançant l’aplicació mòbil ANDBUS.