La qualitat del servei, punt diferencial d’ANDBUS

Continuem apostant fermament per “la qualitat” dels serveis que ofereix als usuaris. Per aquest motiu es va engegar el passat 1 d’abril un procés de valoració per part de totes les persones que utilitzen la companyia per a conèixer de primera mà, quina és la valoració i com poden millorar.

En aquest sentit, i durant aquest mes i mig de funcionament, ANDBUS ha rebut un total de 530 enquestes procedents tant de les línies de Barcelona i Toulousse, com de les línies comunals i dels serveis discrecionals que han portat a terme.

Els usuaris donen un 9,4 de valoració dels serveis sobre 10 on destaquen la puntualitat dels serveis, la neteja dels vehicles i el tracte personalitzat. Un dels aspectes que els usuaris li donen més importància és en “tenir localitzat en tot moment el vehicle gràcies a l’APP”.

Les enquestes es realitzen de manera telemàtica, obrint el codi QR que hi ha a cada un dels vehicles. Cada enquesta està associada a un vehicle per la qual permet a ANDBUS poder conèixer al detall, les opinions dels seus usuaris. A més, cada enquesta realitzada fa que hi hagi una donació a una ONG del Principat.