Motos de neu a Andorra

Motos de nieve en Andorra

Per als amants del motor i per a aquells als quals els agrada gaudir de noves experiències a la neu, tenim el pla perfecte: una excursió amb moto de neu per a explorar les muntanyes d’Andorra. T’agradaria experimentar la sensació de conduir una moto de neu a Andorra? No t’ho perdis i comença a alliberar l’adrenalina!

Motos de neu a Andorra

La moto de neu es caracteritza per tenir una sola roda que s’impulsa mitjançant tracció d’eruga, i amb l’ajuda d’uns esquís podem controlar la direcció. En països freds com Finlàndia, Noruega, Suècia o el Canadà, utilitzen aquest vehicle per als seus desplaçaments. El seu funcionament és molt similar a la d’una moto convencional, però amb patins.

Amb les motos de neu es poden recórrer espais naturals als quals no es poden accedir fàcilment i a més permeten transportar càrrega pesada en condicions extremes gràcies al portaobjectes que incorporen alguns models en la part posterior.

Com per a qualsevol pràctica d’esport d’hivern, es recomana equipar-se amb roba adequada per a baixes temperatures, a més del casc que protegirà el cap davant possibles cops.

Quina és la història de les motos de neu?

L’origen de les motos de neu prové de la necessitat de desplaçar-se en mitjans rurals en els quals nevava molt. Les primeres motos eren models Ford T modificats als quals se’ls van incorporar uns esquís.

On practicar moto de neu a Andorra?

Grandvalira

A Grandvalira, les rutes amb moto de neu es fan a Grandvalira-Grau Roig. Una activitat que està recomanada tant per a majors d’edat com per a nens, això sí, que vagin acompanyats d’un adult. A més, podràs descobrir les sensacions de conduir una moto de neu en una excursió nocturna.

  • Excursió diürna 30 min. Biplaça: 80 €
  • Excursió diürna 60 min. Biplaça: 130 €
  • Excursió diürna 120 min. Biplaça: 290 €
  • Excursió diürna privada 60 min. Biplaça: 230 €
  • Excursió nocturna 30 min. Biplaça: 125 €
  • Excursió nocturna 60 min. Biplaça: 195 €

Ordino Arcalís

Ordino Arcarlís és una altra de les estacions que està preparada per a practicar aquesta activitat. L’estació et proposa fer excursions acompanyat/da d’un guia, d’un pilot o, si ho prefereixes, també podràs conduir la moto tu mateix/a!

Les excursions amb moto de neu permeten recórrer completament els camins de la Coma i els milers de metres que hi ha entre els boscos d’Ordino.

Durant el dia podràs gaudir d’una conducció amb moto de neu, una experiència autèntica que comença a la base, a 2.220 metres d’altura, amb el telecabina de Tristaina.

  • Horari: Cada hora, de 10 a 16 h
  • Durada 30 minuts

També pots experimentar la conducció durant la nit. Amb l’ajuda d’un guia, aprendràs a conduir per la neu, coneixeràs els racons amagats i t’enamoraràs del cel estrellat del Pirineu.

  • Horari: Després de les 17 h
  • Durada 30 minuts

I si amb això no fos poc, ofereixen un pla diferent, amb la millor combinació possible: una activitat de motor amb una experiència extraordinària i gastronòmica de muntanya, a l’acollidora Borda de la Coma. Una vegada finalitzada la vetllada, una Gica-Eruga et portarà de tornada a la base de pistes.

Horari: 19:00 h, disponibilitat sota reserva.
Reserva: bookingpasgrau@grandvalira.com

Naturland

Naturland també ofereix excursions amb motos de neu adaptades a grups o particulars. Aquestes excursions duren 30 minuts i permeten gaudir de la velocitat en plena naturalesa. Podràs descobrir el meravellós entorn de la Rabassa, a més de 2.000 metres d’altura. Aquesta sortida es realitza amb guia expert i en grup reduït.

  • Horari: cada dia des de les 10 a les 17 h
  • Durada 30 minuts

Què es necessita per a conduir una moto de neu?

Per a poder conduir una moto de neu amb les teves pròpies mans a Andorra necessitaràs tenir almenys 18 anys i estar en possessió del permís de conduir.

Otras actividades de nieve en Andorra

A Andorra, a més d’alliberar adrenalina amb les motos de neu, també podràs practicar múixing, una activitat que podràs gaudir en família, amb amics o en parella. Però si el que prefereixes és provar les raquetes de neu, estàs de sort, aquí t’expliquem les millors rutes.