Donació d’un 55 places a Creu Roja Andorrana

L’empresa andorrana de transports de viatgers, ANDBUS, fa donació d’un vehicle de 55 planes a Creu Roja Andorrana que formarà part d’una caravana humanitària que sortirà, en els propers dies d’Andorra cap a la frontera d’Ucraïna. (per determinar si serà a Polònia o Romania).

Carregat amb menjar, roba i medicaments la caravana solidària tindrà com a objectiu un punt fronterer amb Ucraïna. Degut a les constants variacions del conflicte bèl·lic, la missió solidària podria variar el seu recorregut, depenent de les necessitats de la població.

Dani Vinseiro, CEO d’ANDBUS ha explicat que “des de Creu Roja Andorrana ens han demanat si els podiem cedir un vehicle i hem cregut oportú fer una donació”. Vinseiro ha afegit que “cal fer arribar productes de primera necessitat, roba, medicaments a la població que ha hagut de marxar del seu país degut a la guerra, i si amb la nostra acció ajudem a això, estarem més que satisfets”. Vinseiro ha finalitzat dient “tant debò no haguéssim de fer aquestes accions, això significa que el Món viuria molt més tranquil i sobretot, sense guerres”