El paraesquiador Roger Puig comença a Mittersill

L’equip del praesquiador patrocinat per ANDBUS, Roger Puig es troba a Mittersill (Àustria) per celebrar les primeres curses de la temporada a Resterhöhe. L’andorrà participarà en dos eslàloms FIS i un eslàlom de la Copa d’Europa, circuit que combinarà amb la Copa del Món durant tota la temporada.
Aquesta temporada, serà la primera en fer totes les Copes del Món i tindrà com a gran esdeveniment, els Mundials de paraesquí que es celebraran a Espot, molt a prop d’Andorra i pistes ben conegudes per en Roger.
Després d’una setmana preparant l’eslàlom i el material en un indoor, afronta aquestes primeres curses amb molta motivació i ganes de mesurar-se amb els seus contrincants.
Després d’aquestes curses l’equip es desplaçarà a Pitztal per fer diversos Supergegants FIS i de Copa d’Europa i dos gegants FIS, i seguidament aniran a Sankt Moritz i Steinach am Bremmer per començar amb les Copes del Món tant de tècnica com de velocitat. Esperen 4 setmanes intenses de desplaçaments i curses abans d’acabar l’any.