El trajecte Andorra-Diagonal-Andorra aconsegueix un 12,4% més de viatgers

La companyia de transports de viatgers ANDBUS ha ampliat des del passat 1 d’octubre, la seva línia d’Andorra a l’Aeroport de Barcelona amb una aturada a l’Avinguda Diagonal de Barcelona. Això ha comportat que un 12,4% més de viatgers hagin agafat el servei que opera ANDBUS.

L’objectiu de la companyia andorrana no era un altre que “donar un servei que uneixi qualsevol indret d’Andorra amb l’Avinguda Diagonal de la capital catalana”. Fins al moment, aquest servei no es donava, cosa que ha propiciat que la bona acceptació per part dels usuaris i una exclusivitat per ANDBUS (a l’hora de fer porta a porta, al domicili). La nova aturada ha comportat “una comunicació viària fluida entre la capital del Principat i la capital catalana”.

ANDBUS ha organitzat un dispositiu perquè cada dues hores, des de les 4 del matí, hi hagi sortides des d’Andorra direcció Barcelona. De tornada cap a Andorra, el darrer pas per la Diagonal és a les 23:15, direcció cap a Andorra.

Tot i que des de l’inici d’aquesta nova parada hi ha hagut dates amb forta intensitat de trànsit, la puntualitat del servei s’ha situat en un 99,2%