En marxa la venda de bitllets de la nova línia Andorra-Lleida

La companyia de transports de viatgers ANDBUS ja té a la venda, els bitllets per a la nova línia que unirà, a partir del 2 de gener del 2023, qualsevol punt d’Andorra amb l’estació de l’AVE Lleida-Pirineus. La companyia andorrana oferirà un total de 12 trajectes amb sortides cada dues hores des d’Andorra. Els bitllets seran oberts i haurà la disponibilitat d’adquirir abonaments.

Amb aquesta nova línia, ANDBUS té com a objectiu «acostar i facilitar el desplaçament des d’Andorra a l’estació de l’AVE Lleida-Pirineus».

ANDBUS que ja té línia a l’Aeroport de Barcelona, amb aturada a l’Avinguda Diagonal i a l’Aeroport de Toulouse, amb aturada a l’estació d’autobusos de la ciutat francesa, aconsegueix tenir un enllaç diari a Lleida i facilitar l’enllaç amb un punt important de connexió de viatgers com és l’Estació de l’AVE.

La companyia del Principat ha programat uns horaris en el que el primer vehicle que surt cap a l’Estació de l’AVE ho farà a les 06:15 des de l’Estació Nacional d’Autobusos. Hi haurà sortides cada dues hores fins a les 16:15. ANDBUS continua efectuant el servei a domicili per a tots aquests viatgers que ho contractin via web.

De tornada, el primer trajecte des de l’Estació de l’AVE Lleida-Pirineus cap a Andorrà serà a les 09:45, havent-t’hi cada dues hores fins a les 19:45 que serà el darrer trajecte.